×

Radiosender aus:

Alle Regionen Agder Innlandet Møre og Romsdal Nordland Oslo Rogaland Troms og Finnmark Trøndelag Vestfold og Telemark Vestland Viken
Menu

NRK P3 Radio Live

0.0 von 5.0 bei 0 Bewertung(en)
NRK P3 er en radiokanal som sender fra Oslo, Norge. Kanalen er rettet mot unge voksne og tilbyr en blanding av musikk, nyheter og underholdning. NRK P3 sender over hele landet og tilbyr et bredt utvalg av musikk fra ulike sjangere som pop, rock, hiphop og EDM. NRK P3 er også kjent for sin sterke fokus på samfunnsspørsmål som kjønn, seksualitet, miljø og ungdomskultur.

Kanalen har et fast sendeskjema med ulike program som "Morgenstemning", "P3morgen", "Christer og Tariq" og "Christine". Disse programmene tilbyr musikk, nyheter og humoristisk innhold. I tillegg til disse programene har NRK P3 også flere spesialprogrammer som "Urørt", "Pyro" og "P3 Dokumentar".

NRK P3 har også en tilhørende nettside som tilbyr musikkvideoer, nyheter om musikk og underholdning og ulike programmer som kan høres igjen på nett. Samlet sett er NRK P3 en radio- og nettkanal som tilbyr en blanding av populær musikk og samfunnsinteressante temaer for unge voksne over hele landet.
NRK P3 in der <strong>radio.net App</strong> hören
NRK P3 in der radio.net App hören
Station