×

Radiosender aus:

Alle Regionen Agder Innlandet Møre og Romsdal Nordland Oslo Rogaland Troms og Finnmark Trøndelag Vestfold og Telemark Vestland Viken
Menu

NRK Jazz Radio Live

0.0 von 5.0 bei 0 Bewertung(en)
NRK Jazz er en radiokanal som tilbyr jazzelskere fra hele Norge et underholdende og informativt program. Kanalen har sitt hovedkvarter i Oslo, men er tilgjengelig for lyttere over hele landet. NRK Jazz har et variert program som inneholder både norske og internasjonale jazzartister og gir deg en god blanding av klassiske og moderne jazzlåter.

Daglige sendinger gir deg god informasjon om jazzens historie, samt nyheter og intervjuer med kjente jazzpersonligheter og nye oppkommende artister. NRK Jazz tilbyr også spesielle program for jazzelskere, inkludert jazzkonserter og festivaler.

Programmet i NRK Jazz er fleksibelt og varierer etter dag og tidspunkt. Du kan sjekke ut tidsplanen på nettsiden deres for å finne ut hvilke programmer som sendes når. NRK Jazz er den definitive radiokanalen for jazzelskere som ønsker å bli underholdt og oppdatert på jazzmusikkens utvikling.
NRK Jazz in der <strong>radio.net App</strong> hören
NRK Jazz in der radio.net App hören
Station