×

Radiosender aus:

Alle Regionen Agder Innlandet Møre og Romsdal Nordland Oslo Rogaland Troms og Finnmark Trøndelag Vestfold og Telemark Vestland Viken
Menu

Radio Bo Radio Live

0.0 von 5.0 bei 0 Bewertung(en)
Radio Bo er en radiostasjon basert i Norge som sender musikk, nyheter og underholdning til lyttere over hele landet. Kanalen er spesielt rettet mot lyttere som er interessert i en blanding av pop, rock og EDM. I tillegg sender Radio Bo lokale nyheter og værmeldinger for å holde lytterne oppdatert om hva som skjer i deres region.

Radio Bo har en variert programplan som inkluderer morgensendinger med aktuelle nyheter, ettermiddagsshow med intervjuer og konkurranser, og kveldssendinger med avslappende musikk og underholdning. Kanalen har også spesielle sendinger på helligdager og andre spesielle anledninger.

Radiokanalen er tilgjengelig for lyttere over hele landet og kan avspilles online via nettsiden https://radiobo.no/ eller via mobilapplikasjoner. Radio Bo er definitivt verdt å sjekke ut for lyttere som er på utkikk etter et godt utvalg av musikk og lokale nyheter og arrangementer.
Radio Bo in der <strong>radio.net App</strong> hören
Radio Bo in der radio.net App hören
Station